Vacatures

Werken bij Reijtenbagh

 

Gelukkig zijn met je baan, dat wil jij toch ook? Bij ons staat het werkgeluk van onze mensen op nummer één, want als jij goed in je vel zit dan kunnen wij gezamenlijk groeien en bouwen aan successen.

Wil jij uitgedaagd worden en ben jij toe aan verandering in de dynamiek van jouw werk? Dan is een start bij Reijtenbagh een slimme keus!

 

Bekijk onze 4 openstaande vacatures!

Wil jij weten of een carrière bij Reijtenbagh jouw next step is?

Wellicht ben jij een Young Professional en vind je het belangrijk dat jij in de start van jouw carriere juist binnen het vakgebied de mogelijkheid krijgt om alle kneepjes van het vak te leren. De ervaring leert immers dat bij de Big Four dit niet altijd het geval is. Wij laten jou alle facetten zien, zorgen dat je betrokken wordt bij bijzondere casussen en zorgen dat jij je zelfstandig ontwikkelt in de Finance. Daarnaast mag je bij Reijtenbagh natuurlijk rekenen op de leukste ondernemers die jij mag bedienen.

Maar indien jij bijvoorbeeld werkzaam bent als Senior Assistent Accountant, begrijpen wij dat een overstap soms lastig is. Wij vinden het daarom belangrijk om voor jezelf goed in kaart te brengen, wat de feitelijke trigger is om over te stappen en waar jou ambitie ligt. Een goede keuze voor jouzelf maken is essentieel, ook in een overhitte markt. Samen met jou kunnen we ontdekken of werken bij Reijtenbagh jou de juiste dosis plezier, mogelijkheid tot ambities verwezenlijken en ontwikkeling brengt. Een informeel en vrijblijvend gesprek, is de eerste stap!

 

1

Telefonisch gesprek

Een korte informele kennismaking om vragen te stellen voor jou. Ben je nog steeds enthousiast? Dan plannen we direct een gesprek in!
2

Vrijblijvende kennismaking

In dit gesprek mag je al jouw vragen op ons afvuren. Uiteraard leren wij jou ook graag kennen en vertellen we met enthousiasme over wie wij zijn en over de functie.
3

Vervolg gesprek & arbeidsvoorwaarden

Heb jij nog twijfels na het tweede gesprek of wil je toch nog een extra gevoel krijgen bij de organisatie? Geen probleem! Zijn we een duurzame match? Dan ontvang jij een uitgebreid arbeidsvoorwaarden per e-mail en zijn we wellicht bijna collega’s!

4

Welkom!

 

Jouw eerste werkdag! Kennismaken met jouw nieuwe collega’s, een lunch en een goede onboarding in opvolgende weken om goed van start te gaan.

Suzanne Reijtenbagh

Suzanne Reijtenbagh

Operationeel Management

 

Suzanne is onze verbindende factor binnen de organisatie.  Zij zorgt dat iedere werknemer gefaciliteerd wordt in de juiste begeleiding en coaching, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Wil je meer weten en erachter komen of jij een klik ziet met onze organisatie, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Suzanne.

Jouw ontwikkeling is ons succes

Wij zijn vooruitstrevend, kijken naar de toekomst en blijven doorlopend innoveren in onze dienstverlening. Wij gaan voor High Perfomance zodat onze ondernemers kunnen focussen op hun business en groei. Dit kan alleen met ambitieuze, gedreven vakmensen met een hart voor het vak.

 

Start jouw uitdaging nu! Vacatures

Zelfstandig Relatiebeheerder

Landelijk – HBO – Finance – Accountancy – vast contract

Jouw next step, start hier.

Jij houdt van het accountancy vak, bent een doorgewinterde ervaren assistent-accountant en wilt méér dan alleen het samenstellen van jaarrekeningen, prognoses maken en het doen van belastingaangiftes. Een dynamische functie met veel mooie verantwoordelijkheden!

Senior Assistent Accountant

Ede – Samenstelpraktijk – HBO/WO – voltijd – vast contract

Ben jij als Senior Assistent Accountant toe aan een next level? Wil jij meer uit jezelf halen en ben jij ambitieus? Bekijk snel de vacature!

Financial Accounting Medewerker

Ede- Administratie – MBO/HBO – deeltijd/voltijd – doorgroeien naar assistent accountant

Ben jij werkzaam als Financial Accounting Medewerker en versta jij jouw vak als een geen ander? Jij doet waar je goed in bent.. maar wilt graag doorgroeien! Wacht niet langer en bekijk de vacature!

Junior / Medior Assistent Accountant

Ede – Samenstelpraktijk – deeltijd/voltijd – doorgroeien

Het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van fiscale aangiften en tussentijdse rapportages zijn jou op het lijf geschreven en jij haalt graag alles uit je werk en hebt zichtbaar plezier in wat je doet!

Contact

Adres

Reijtenbagh Administratie & Advies B.V.
Klinkenbergerweg 30-B
6711 MK Ede

Contact

T. +31 (0)85 130 26 00
E. info@reijtenbagh-mkb.nl

Overige gegevens

Kamer van Koophandel nummer: 81016719
BTW-nummer: NL861890723B01

Open chat
Direct contact?
Goedendag,

Ons team staat voor u klaar! Kom snel én eenvoudig in contact met één van onze medewerkers.
Wij helpen u graag.

Team Reijtenbagh