vacature

sTAGIAIR(E) ACCOUNTANCY SAMENSTELPRAKTIJK

Stagiair(e) Accountancy

Zet jij de eerste stap naar een succesvolle carrière in accountancy?
Wij helpen je alles uit jezelf te halen!

Hi Young Talent, wij zoeken jou! Tenminste, als je een ambitieuze aanstormende talent bent die niet kan wachten om uit de schoolbanken te duiken en in de praktijk te springen.

Wat ga je doen?
Het is maandagochtend 08:30-09:00 uur als je op kantoor aankomt. Het is nog rustig want niet iedereen is een ochtendmens. Eerst: een goede bak koffie. Want niemand wordt gelukkig van slechte koffie, toch?

Je week start met een teamoverleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Na het overleg heb je samen met een collega een telefonische afspraak met een klant; er mist nog informatie waardoor de jaarrekening niet kan worden afgesloten.

Verder staat de dag in het teken van zelfstandig (deel)administraties voeren en posten inboeken. Het samenstellen van jaarrekeningen staat hierbij centraal en jouw begeleider zorgt dat jij alle kneepjes van het vak leert kennen.
Tussendoor evalueer je samen met je stagebegeleider de ontwikkeling en voortgang van je stage.

Hoe jij het verschil gaat maken
Dit doe je door het zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Je controleert volledige administraties en corrigeert (sub)administraties indien nodig. Daar verwerk je op een gestructureerde en accurate manier documentatie en heb je kennis van administratieve processen en zie je verbeteringen. Ook ga je in de loop van je stageperiode aan de slag met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiftes. De volgende stap is om een goede analyse te maken en om de ondernemer te voorzien van juist advies om diens onderneming de juiste koers te laten varen.

Inspirerende werkomgeving

Niets is fijner om te werken en te leren in een inspirerende werkomgeving. Bij ons betekent dat een informele sfeer, gedreven collega’s, een portefeuille van inspirerende ondernemers en natuurlijk een gezonde werkplek in een prachtig modern pand. Een fijn ergonomisch automatisch zit-sta bureau en een relaxte lunchtafel om met het team gezellig te lunchen.

Waarom wil je dit niet missen?
Natuurlijk omdat je gewoon een goede stagevergoeding krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij Reijtenbagh de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je de ruimte om op tijd een welverdiende pauze te pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend.

Jouw profiel
Je bent analytisch, zelfstandig, klantgericht en communicatief sterk;
Je beschikt over een proactieve houding, inlevingsvermogen en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
Je volgt de opleiding HBO Accountancy, Bedrijfseconomie (BE), Finance & Control;
Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en op zoek naar een stage in de periode augustus 2022 – april 2023 of met als startdatum februari 2023.

 

Wat mag je van ons verwachten

Stagevergoeding

Talent ontvangt bij ons een mooie stagevergoeding zodat jij in jouw vrije tijd met vrienden iets leuks kunt doen, want ontspanning is ook belangrijk!

Uitdaging in werkzaamheden

Een stagiaire bij ons betekent niet een hulpkracht om voor onze collega’s klusjes te doen zoals archiveren. Wij houden van ons vak en willen graag jou net zo enthousiast maken. Wij zullen je uitdagen in de werkzaamheden, ervoor zorgen dat je dingen leert die je niet in jouw theorie boeken zult leren en geven jou een voorsprong in het werkveld. Andere stagiaires gingen je voor, en velen sloten hun stage vaak af met een 8 óf hoger.

Begeleiding en coaching

Als stagiair kun je rekenen op jouw eigen stagebegeleider. Deze stagebegeleider heeft zijn leerschool gehad bij de Big Four en zorgt dat jij dezelfde leerschool krijgt maar mét echte aandacht voor jou. Daarnaast wordt je gekoppeld aan een coach, een coach die je ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Informele werksfeer & werkplek

Als stagiaire wordt je écht onderdeel van ons team, als collega. Een gezonde werkplek vinden wij belangrijk, jouw ergonomisch bureau staat voor je klaar! Natuurlijk kun je rekenen op een goede sfeer waar een prettige werkcultuur heerst. Ons team houdt van hard werken gecombineerd met veel plezier en gezelligheid!

Improve

 

Ben jij enthousiast en wil je meer weten of direct solliciteren? 

Direct solliciteren kan via de button door jouw CV per e-mail te sturen aan onze collega Suzanne. Suzanne neemt dan binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op.

Wil je graag eerst nog telefonisch meer informatie over ons team en de functie, dan kun je direct bellen of een terugbel verzoek per e-mail achterlaten.

Privégebruik auto en omzetbelasting
Accountant ede

Heb je ook onze andere vacatures gezien?

Financieel administratief medewerker

Ede – Administratie – MBO/HBO – deeltijd/voltijd  –  Bekijk

Junior / Medior  Assistent Accountant

Ede – samenstelpraktijk – HBO – deeltijd/voltijd  –  Bekijk

neem vrijblijvend contact op

Adres

Reijtenbagh Administratie & Advies B.V.
Klinkenbergerweg 30-B
6711 MK Ede

Contact

T. +31 (0)85 130 26 00
E. info@reijtenbagh-mkb.nl

Overige gegevens

Kamer van Koophandel nummer: 81016719
BTW-nummer: NL861890723B01

Open chat
Direct contact?
Goedendag,

Ons team staat voor u klaar! Kom snel én eenvoudig in contact met één van onze medewerkers.
Wij helpen u graag.

Team Reijtenbagh