vacature

Senior assistent accountant

Ervaren assistent accountant

Vast contract – voltijd/deeltijd

Senior Assistent Accountant met een flinke bak aan ervaring binnen de samenstelpraktijk?

Wil jij als Senior Assistent Accountant jezelf verder kunnen ontwikkelen en ben jij  toe aan een next level? Word jij enthousiast van een veelzijdige klantenportefeuille, uitdagende fiscale casussen, ruimte voor een goede werk- en privébalans en een super tof team? Dan is werken bij Reijtenbagh iets voor jou! Bekijk snel de vacature en solliciteer!

Wat ga je doen als Senior Assistent Accountant bij Reijtenbagh:

Wij hebben in ons samenstelteam plek voor een gevorderd assistent accountant. Binnen Reijtenbagh werken wij aan de toekomst. Zo hebben wij door flinke digitaliseringsslagen, kunnen realiseren dat 70% van de werkzaamheden is geautomatiseerd. Dit vinden wij belangrijk omdat ons team zo proactief bezig kan zijn met het adviseren van ondernemers. Jouw adviesrol als sparringspartner is daarom jouw corebusiness. Verder zal jij in jouw rol als Senior ook fungeren als coach voor de werknemers in het team en houdt je het overzicht over de lopende projecten.

Daarnaast voer je werkzaamheden uit zoals het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van fiscale aangiften, maand- en kwartaal rapportages en het proactief adviseren van ondernemers waarbij een signaleringsfunctie ook centraal staat. Je bent verder het aanspreekpunt voor jouw eigen klantenportefeuille welke jij zelfstandig beheert. Uiteraard vind je in ons team collega’s waarmee je kunt sparren over casussen en om het beste resultaat voor de klant te realiseren.

 

 • Samenstellen van jaarrekeningen;
 • Opstellen van diverse belastingaangiften;
 • Het opstellen van tussentijdse rapportages;
 • Het adviseren van ondernemers zodat zij optimaal kunnen presteren, ondernemen en kunnen groeien met de onderneming;
 • Fiscale casussen behandelen samen met het team en de ondernemer;
 • Het beheren van jouw eigen klantenportefeuille van gave ondernemers;
 • Ondersteuning verlenen aan bijzondere opdrachten zoals prognoses, financieringsaanvragen en het uitwerken van adviezen;
 • Zelfstandig onderhouden van jouw eigen klantenportefeuille;
 • Verlenen van administratieve diensten;
 • afhandelen van lopende zaken.

Wat neem je mee als enthousiaste Assistent-Accountant?

 • Soortgelijke relevante werkervaring binnen de samenstelpraktijk (must);
 • Ervaring binnen een accountancy of administratiekantoor;
 • Ambitie om te groeien;
 • Enthousiasme en gedrevenheid.

Wat mag je van ons verwachten

Beloning & vast contract

Je mag van ons een goed salaris verwachten en een arbeidsvoorwaarden pakket opmaat. Talent willen we goed belonen en direct een vast contract is bij ons geen uitzondering. Uiteraard ontvang je reiskostenvergoeding, bijvoorbeeld in de vorm van kilometervergoeding of een nieuwe leaseauto met tankpas!

Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

WIj willen talent in hun kracht zetten en ondersteunen onze werknemers optimaal om het beste uit hun zelf te halen.  Jij bent leidend in jouw ontwikkeling en wij faciliteren maximaal. Óf je nu juist ambitie hebt richting  een leidinggevende, coachende rol óf dat jij juist blij wordt van hetgeen jij al doet. Kortom, jij mag rekenen op Reijtenbagh!

Informele prettige werksfeer & werkplek

Een gezonde werkplek vinden wij belangrijk, jouw ergonomisch bureau staat voor je klaar! Natuurlijk kun je rekenen op een goede sfeer waar een prettige werkcultuur heerst. Ons team houdt van hard werken gecombineerd met veel plezier en gezelligheid!

Ontspanning & vakantie

Je krijgt 25 vakantiedagen om te besteden aan vakantie en ontspanning. Natuurlijk doen we met het team ook graag een borrel na werktijd om te ontspannen.

Jouw eigen klantenportefeuille & Adviseursrol

Je mag rekenen op een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Je kunt bij als als Senior Assistent Accountant een prachtige portefeuille verwachten met de leukste ondernemers om te mogen bedienen. Jij zal tevens als relatiebeheerder de ondernemers helpen om de juiste koers te varen.

De perfecte balans tussen werk & privé

Overwerken doen onze collega’s niet, wij zorgen dat jij als werknemer een gezonde balans hebt tussen werk & privé. Reijtenbagh stimuleert dit dan ook en zorgt ervoor dat jij als werknemer goed in jouw vel zit!

Improve

 

Ben jij enthousiast en wil je meer weten of direct solliciteren? 

Direct solliciteren kan via de button door jouw CV per e-mail te sturen aan onze collega Suzanne. Suzanne neemt dan binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op.

Wil je graag eerst nog telefonisch meer informatie over ons team en de functie, dan kun je direct bellen of een terugbel verzoek per e-mail achterlaten.

Privégebruik auto en omzetbelasting
Accountant ede

Heb je ook onze andere vacatures gezien?

Financieel administratief medewerker

Ede – Administratie – MBO/HBO – deeltijd/voltijd  –  Bekijk

Junior / Medior  Assistent Accountant

Ede – samenstelpraktijk – HBO – deeltijd/voltijd  –  Bekijk

neem vrijblijvend contact op

Adres

Reijtenbagh Administratie & Advies B.V.
Klinkenbergerweg 30-B
6711 MK Ede

Contact

T. +31 (0)85 130 26 00
E. info@reijtenbagh-mkb.nl

Overige gegevens

Kamer van Koophandel nummer: 81016719
BTW-nummer: NL861890723B01

Open chat
Direct contact?
Goedendag,

Ons team staat voor u klaar! Kom snel én eenvoudig in contact met één van onze medewerkers.
Wij helpen u graag.

Team Reijtenbagh