vacature

Zelfstandig Relatiebeheerder Accountancy

Zelfstandig relatiebeheerder  Accountancy

Voltijd – Vast contract

Jouw next step, start hier!

Jij houdt van het accountancy vak, bent een doorgewinterde ervaren assistent-accountant en wilt méér dan alleen het samenstellen van jaarrekeningen, prognoses maken en het doen van belastingaangiftes.

Wil jij jouw eigen ‘toko’ draaien maar wil je wel graag in een fijn team werken, vastigheid, zekerheid van een goed salaris en gebruik maken van de mooie faciliteiten van een bedrijf? Spreken woorden als warm klantcontact, advisering en oplossingsgericht jou aan? Dan ben jij toe aan een dynamische functie! Lees snel meer voor deze mooie rol binnen Reijtenbagh. 

Wat ga je doen als Zelfstandig Relatiebeheerder bij Reijtenbagh:

Als Relatiebeheerder bij Reijtenbagh ben jij een sterke sparringpartner en hét aanspreekpunt van jouw eigen klantenportefeuille, waarover jij eindverantwoordelijk bent. Je krijgt een belangrijke positie binnen de organisatie. Jij bent een vertrouwenspersoon, adviseur en sparringpartner voor MKB ondernemers uit heel Nederland. Je bespreekt met de ondernemer zijn huidige en toekomstige financiële positie. Tevens breng je de ondernemer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wijst hem op kansen en mogelijkheden op fiscaal en financieel gebied. Onze klanten rekenen namelijk op jouw expertise en kennis. Jij blijft bij in je vak! Het behartigen van de belangen en het ontzorgen van de klant staat voor jou altijd centraal.

Over het algemeen worden de jaarrekeningen door assistent accountants opgesteld, die jij naleest, reviewt en de assistent accountant eventueel van feedback voorziet. Je stelt nog wel met enige regelmaat de meer complexere jaarrekeningen samen en je maakt dan tevens bijbehorende aangiften. Verder maak je voor jouw klanten tussentijdse rapportages en voorzie je hen ongevraagd en gevraagd van financieel en fiscaal advies.

Binnen deze functie kom je te werken in een fijn team, waarbij binnen het kantoor genoeg ruimte is om samen te sparren over complexe fiscale of financiële zaken. Zie jij jezelf in deze rol? Dan komen wij graag in contact met jou!

In deze functie van Relatiebeheerder bestaan je werkzaamheden o.a. uit het volgende:

 • Relatiebeheer van je eigen klantenportefeuille;
 • Eindverantwoordelijk over jouw eigen portefeuille;
 • Reviewen van jaarrekeningen van de assistent accountants;
 • Samenstellen van de meer complexe jaarrekeningen;
 • Proactief jouw klanten informeren met overzichten en fiscale actualiteiten;
 • Adviseren van klanten op fiscaal, financieel-economisch en administratief gebied;
 • Het bewaken van de planning en voortgang;
 • Signaleren van problemen en het proactief bedenken van oplossingen;
 • Het aansturen van assistenten bij het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften;
 • Het begeleiden van jouw Nederlandse en Engelse collega’s;
 • Je werkt rechtstreeks samen met de directie.

Wat neem je mee als Zelfstandig Relatiebeheerder?

  • Je beschikt over ruime ervaring als Assistent Accountant in de samenstelpraktijk;
  • Je hebt een afgeronde financiële HBO opleiding;
  • Je hebt een brede vaktechnische belangstelling en houdt ontwikkelingen binnen de branche goed bij;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het is een pre als je de Engelse taal machtig bent, maar geen harde eis;
  • Je bent direct zelfstandig inzetbaar en bent een sterke sparringspartner voor jouw klanten;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, jij wilt als het ware jouw ‘toko’ zelf draaien;
  • Als vakman/vakvrouw neem je een kritische houding aan. Je bent een kennisprofessional en verdiept je in je vakgebied. Het zoeken naar praktische toepassingen en het op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen maken hier vanzelfsprekend onderdeel van uit.

Wat mag je van ons verwachten

Beloning & vast contract

Je mag van ons een uitstekend salaris verwachten en een arbeidsvoorwaarden pakket opmaat. Talent willen we goed belonen en direct een vast contract is bij ons geen uitzondering. Uiteraard ontvang je reiskostenvergoeding, bijvoorbeeld in de vorm van kilometervergoeding of een nieuwe leaseauto met tankpas! 

Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

Wij willen talent in hun kracht zetten en ondersteunen onze collega’s optimaal om het beste uit hun zelf te halen.  Jij bent leidend in jouw ontwikkeling en wij faciliteren maximaal. Óf je nu juist nog veel meer ambities hebt óf dat jij al blij wordt van hetgeen jij al doet. Kortom, jij mag rekenen op Reijtenbagh!

Informele prettige werksfeer & werkplek

Een gezonde werkplek vinden wij belangrijk, jouw ergonomisch bureau staat voor je klaar! Natuurlijk kun je rekenen op een goede sfeer waar een prettige werkcultuur heerst. Ons team houdt van hard werken gecombineerd met veel plezier en gezelligheid!

Ontspanning & vakantie

Je krijgt 25 vakantiedagen om te besteden aan vakantie en ontspanning. Natuurlijk doen we met het team ook graag een borrel na werktijd om te ontspannen.

Jouw eigen klantenportefeuille & Adviseursrol

Je mag rekenen op een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Je kunt bij ons als Zelfstandig Relatiebeheerder een prachtige portefeuille verwachten met de leukste ondernemers om te mogen bedienen. Jij zal tevens als relatiebeheerder de ondernemers helpen om de juiste koers te varen. Breng je zelf, d.m.v. acquisitie, klanten binnen, dan mag je natuurlijk een mooie provisie verwachten.

De perfecte balans tussen werk & privé

Als zelfstandig Relatiebeheerder vinden we het belangrijk dat jij de juiste balans vindt tussen het ‘ondernemen’ binnen onze organisatie en het genoeg vrije tijd hebben om op te laden. Als owner van jouw portefeuille krijg je genoeg ruimte om hier de juiste balans in te vinden. Je mag op ons rekenen dat wij je ondersteunen en stimuleren om de juiste werk-privé balans te behouden.

Improve

 

Ben jij enthousiast en wil je meer weten of direct solliciteren? 

Direct solliciteren kan via de button door jouw CV per e-mail te sturen aan onze collega Suzanne. Suzanne neemt dan binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op.

Wil je graag eerst nog telefonisch meer informatie over ons team en de functie, dan kun je direct bellen of een terugbel verzoek per e-mail achterlaten.

Privégebruik auto en omzetbelasting
Accountant ede

Heb je ook onze andere vacatures gezien?

Financieel administratief medewerker

Ede – Administratie – MBO/HBO – deeltijd/voltijd  –  Bekijk

Junior / Medior  Assistent Accountant

Ede – samenstelpraktijk – HBO – deeltijd/voltijd  –  Bekijk

neem vrijblijvend contact op

Adres

Reijtenbagh Administratie & Advies B.V.
Klinkenbergerweg 30-B
6711 MK Ede

Contact

T. +31 (0)85 130 26 00
E. info@reijtenbagh-mkb.nl

Overige gegevens

Kamer van Koophandel nummer: 81016719
BTW-nummer: NL861890723B01

Open chat
Direct contact?
Goedendag,

Ons team staat voor u klaar! Kom snel én eenvoudig in contact met één van onze medewerkers.
Wij helpen u graag.

Team Reijtenbagh