Frans-Jan Reijtenbagh helpt ons nu al heel wat maanden flink op weg. Van het administratief overzien van de 62 markten waar we in de afgelopen 16 maanden actief zijn geworden tot het helpen bij het verkrijgen van groei financiering. Hij leeft echt mee en is zeker bereid om zijn eigen schouders onder jouw zaak te zetten. Bij Jimmy Joy willen we niet meer zonder hem!

Jimmy Joy (Itizi B.V.)

Frans-Jan Reijtenbagh is sinds 2015 betrokken bij de administratie van ons bedrijf. Zijn praktische en accurate instelling, snelle reacties bij vragen, maakt de samenwerking heel plezierig. Hij weet mensen uit zijn netwerk te betrekken bij complexe onderwerpen, bijvoorbeeld bedrijfsopvolging. Kortom, een toekomstgerichte financiële meedenker die we kunnen aanbevelen.

CSO

Frans-Jan is betrokken bij alle financiële processen in onze organisatie. Daarmee heeft hij zich een lid van ons team getoond: professioneel, adequaat, visie en oplossingsgericht. Een prettige gesprekspartner waar je op kunt bouwen. Je komt verder met Reijtenbagh Administratie en Advies.

Mik Carrière en Organisatieplanning

Al bijna 10 jaar verzorgt Frans-Jan onze administratie, eerst via Ernst & Young, daarna via Raak Nederland en nu sinds ruim een jaar als zelfstandig ondernemer. We hebben hem leren kennen als een prettig persoon, heeft kennis van zaken en is up to date. Niet alleen een man van de cijfertjes maar ook iemand die vooruitstrevend is en ons van prima adviezen voorziet. Wat ons betreft dus een prettige samenwerking en iemand die wij ook graag aanbevelen als MKB adviseur.

Stadscafe oscar