Team

Reijtenbagh Administratie & Advies werkt met een jong en dynamisch team waar kennis, talenten en krachten worden gebundeld om ervoor te zorgen dat onze klanten verzekerd zijn van de beste expertise, dienstverlening en een duurzame samenwerking op hoog niveau!

Moderne dienstverlening

Wij zijn geen traditioneel administratie- en advieskantoor dat volgens oude modellen werkt. In deze snel veranderde (geautomatiseerde) maatschappij vinden wij het van groot belang om onze processen continue te verbeteren en te sturen op vernieuwing, efficiency, korte lijnen en altijd up-to-date te zijn met de cijfers.

Door alle technologische ontwikkelingen is het mogelijk om tijd te besparen, aangezien de administratie deels automatisch verwerkt kan worden.

Het interactieve financieel dashboard geeft u als ondernemer nog méér grip op de resultaten. Hierdoor kunt u tussentijds daadkrachtig bijsturen. Wij helpen en ondersteunen u hierbij en zorgen ervoor dat u slim, efficiënt en rendabel kunt ondernemen.

Ons doel is om het ondernemen voor u zo aangenaam mogelijk te maken waarbij wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

Méér dan alleen cijfers!

Wij doen er alles aan om het ondernemen voor de klant een stuk aangenamer te maken. Wij zijn hierdoor in staat doordat wij een zeer vergaande automatisering hebben geïmplementeerd, waardoor onze klanten altijd en overal actueel inzicht hebben in hun cijfers. Hier gaan wij echter nog een stapje verder dan de meeste kantoren.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat enkel cijfers, geen volledig inzicht geven in de onderneming. Inzicht in uw bedrijf is de sleutel naar succes.

Daarom brengen wij samen met u het verhaal achter deze cijfers in kaart, als uw financieel regisseur én vertrouwenspersoon.

Onze modernste technologieën helpen u om de juiste koers te varen

Door onze slimme technieken beschikt u als ondernemer over steeds meer real time informatie. Essentiële informatie die uw onderneming nodig heeft! Onze financiële regisseurs zijn nauw betrokken bij de ondernemingen en staan dichtbij de ondernemers doordat er geïnvesteerd wordt in aandacht en een duurzame relatie. Hierdoor zorgen wij er gezamenlijk voor dat uw onderneming op de juiste en gewenste koers blijft varen.

Het is onze taak om u op alle fiscale en financiële gebieden te ondersteunen en te kunnen adviseren. Reijtenbagh Administratie en Advies heeft een zorgvuldig samengesteld netwerk aan diverse professionals met gespecialiseerde expertises.

Hierdoor heeft u toegang tot alle diensten in het belang van uw onderneming maar tegelijkertijd behoudt u uw eigen vertrouwenspersoon én sparringpartner door te Rekenen op Reijtenbagh!Diensten

Financiële administratie

Maand- en kwartaal cijfers

Jaarrekeningen

Belastingen

Financieel advies

Interim Management

HRM diensten


Geef uw onderneming aandacht door te rekenen op Reijtenbagh!

Onze voordelen

Uw onderneming verdient de beste innovatieve technische dienstverlening:

24/7 online toegang tot al uw data

Realtime dashboarden met begrijpelijke en interactieve grafieken

Volledig ingebouwde Scan-en-Herkentechnologie

Automatisch banktransactie- en loonadministratiekoppelingen

Koppelingen met CRM, webshops en kassasystemen

Samenwerken in hetzelfde dashboard met onze financiële regisseurs.

Ervaar het gemak zelf en neem vrijblijvend contact met ons op!