Onze organisatie

Reijtenbagh Administratie en Advies is gevestigd in Ede en ontzorgt ondernemers uit heel Nederland. Door jarenlange ervaring in de financiële branche hebben onze specialisten een duidelijke visie ontwikkeld en brede kennis opgebouwd om onze klanten te ontzorgen en te adviseren op financieel gebied en door onze klanten gebruik te laten maken van de meest gunstige fiscale voordelen en regelingen.

Bij Reijtenbagh Administratie & Advies kunt u terecht voor vakkundige en zeer ervaren specialisten. Wij leveren en bieden gewaarborgde kwaliteit met een hoog serviceniveau op alle facetten van uw onderneming.

Team

Reijtenbagh Administratie & Advies werkt met een jong en dynamisch team waar kennis, talenten en krachten worden gebundeld om ervoor te zorgen dat onze klanten verzekerd zijn van de beste expertise, dienstverlening en een duurzame samenwerking op hoog niveau!

Moderne dienstverlening

Wij zijn geen traditioneel administratie- en advieskantoor dat volgens oude modellen werkt. In deze snel veranderde (geautomatiseerde) maatschappij vinden wij het van groot belang om onze processen continue te verbeteren en te sturen op vernieuwing, efficiency, korte lijnen en altijd up-to-date te zijn met de cijfers. Een kleine greep uit onze innovatieve technische dienstverlening:

 

24/7 online toegang tot al uw data

Real time dashboarden met begrijpelijke en interactieve grafieken

Volledig ingebouwde Scan-en-Herkentechnologie

Automatisch banktransactie- en loonadministratiekoppelingen

Koppelingen met CRM, webshops en kassasystemen

Samenwerken in hetzelfde dashboard met onze financiële regisseurs

 

Door al deze technologische ontwikkelingen is het mogelijk om tijd te besparen, aangezien de administratie deels automatisch verwerkt kan worden.

Het interactieve financieel dashboard geeft u als ondernemer nog méér grip op de resultaten. Hierdoor kunt u tussentijds daadkrachtig bijsturen. Wij helpen en ondersteunen u hierbij en zorgen ervoor dat u slim, efficiënt en rendabel kunt ondernemen.

Ons doel is om het ondernemen voor u zo aangenaam mogelijk te maken waarbij wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

Méér dan alleen cijfers!

Wij doen er alles aan om het ondernemen voor de klant een stuk aangenamer te maken. Wij zijn hierdoor in staat doordat wij een zeer vergaande automatisering hebben geïmplementeerd, waardoor onze klanten altijd en overal actueel inzicht hebben in hun cijfers. Hier gaan wij echter nog een stapje verder dan de meeste kantoren.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat enkel cijfers, geen volledig inzicht geven in de onderneming. Inzicht in uw bedrijf is de sleutel naar succes.

Daarom brengen wij samen met u het verhaal achter deze cijfers in kaart, als uw financieel regisseur én vertrouwenspersoon.

 

Onze financiële regisseurs ondersteunen ondernemers op alle dimensies binnen het ondernemerschap.

 

Door onze slimme technieken beschikt u als ondernemer over steeds meer real time informatie. Essentiële informatie die uw onderneming nodig heeft! Onze financiële regisseurs zijn nauw betrokken bij de ondernemingen en staan dichtbij de ondernemers doordat er geïnvesteerd wordt in aandacht en een duurzame relatie. Hierdoor zorgen wij er gezamenlijk voor dat uw onderneming op de juiste en gewenste koers blijft varen.

Het is onze taak om u op alle fiscale en financiële gebieden te ondersteunen en te kunnen adviseren. Reijtenbagh Administratie en Advies heeft een zorgvuldig samengesteld netwerk aan diverse professionals met gespecialiseerde expertises.

Hierdoor heeft u toegang tot alle diensten in het belang van uw onderneming maar tegelijkertijd behoudt u uw eigen vertrouwenspersoon én sparringpartner door te Rekenen op Reijtenbagh!

Diensten

Onze diensten:

Financiële administratie

Maand / kwartaal cijfers

Jaarrekeningen

Belastingen

Financieel advies

Interim Management

HRM diensten

 

Geef uw onderneming aandacht door te rekenen op Reijtenbagh!