vacature

Financial Accounting Medewerker

Duik jij in de cijfers, is de kans dat je een foutje over het hoofd ziet nog kleiner dan de mogelijkheid dat Max Verstappen Lewis Hamilton nog laat passeren?

Race nu naar jouw nieuwe uitdaging!

Als Financial Accounting medewerker behoor je tot een zeer belangrijke schakel binnen Reijtenbagh Administratie & Advies B.V. uit Ede.

Ter uitbreiding van het financieel team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega! Met ons team van deskundige en enthousiaste collega’s werken we altijd samen aan de toekomst van onze klanten.

Wil jij werken bij een modern kantoor met een veelzijdige klantenportefeuille, goede doorgroeimogelijkheden én ruimte voor een goede werk-privébalans? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer!

 

Wat ga je doen als Financial Accounting Medewerker bij Reijtenbagh:

Je zult zelfstandig werkzaamheden uitvoeren voor een diverse en uiteenlopende klantportefeuille, waarbij het contactmoment met de klant centraal staat. Je hebt daarnaast nauw contact met je leidinggevende om het vak je eigen te maken. Wij werken met de modernste en slimste software. Een beknopt overzicht van de werkzaamheden:

 • Jouw eigen klantenportefeuille (de leukste ondernemers van Nederland) beheren en de ondernemers ontzorgen in de gehele financiële administratie;
 • Adviseren van de ondernemers;
 • Verzorging van de volledige financiële administraties van eenmanszaken + B.V. ’s;
 • Fiscale werkzaamheden: zoals aangiften IB/OB/VPB;
 • Het traceren en analyseren van onregelmatigheden in de financiële administraties;
 • Analyseren grootboekkaarten en uitzonderingen traceren;
 • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden t.b.v. tussentijdse cijfers en jaarrekeningen;
 • Uitvoeren van diverse financiële controles;
 • Uitvoeren van overige administratieve werkzaamheden;
 • Geen dag hetzelfde werk door de afwisselende werkzaamheden, verschillende branches en uiteenlopende fiscale en financiële werkzaamheden.

Dit ben jij

Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven en gezellige collega. Wij zijn een jong en dynamisch team waar kennis, talenten en krachten worden gebundeld om ervoor te zorgen dat onze klanten verzekerd zijn van de beste expertise, dienstverlening en een duurzame samenwerking.

Jij bent een echte teamplayer met een open persoonlijkheid, ondernemende instelling en bent ook in staat is om zelfstandig te werken. Je hebt een natuurlijke betrokkenheid met de organisatie en de klanten omdat jij een kei bent in het communiceren met klanten. Een pragmatisch instelling, kan prioriteiten stellen in chaos en kan tegen werkdruk bij pieken in de werkbelasting.

Jij bent iemand die een expert in ons vakgebied wil worden. Wij kunnen jou daarmee helpen. Heb jij ambities om door te groeien naar assistent-accountant of juist meer richting de fiscale kant? Wij stimuleren en ondersteunen jou in die racebaan!

Verder heb jij;

 • Soortgelijke relevante werkervaring;
 • Ervaring binnen een accountancy of administratiekantoor (must);
 • Ambitie om te groeien;
 • Enthousiasme en gedrevenheid.

Wat mag je van ons verwachten

Beloning & vast contract

Je mag van ons een uitstekend salaris verwachten en een arbeidsvoorwaarden pakket opmaat. Talent willen we goed belonen en direct een vast contract is bij ons geen uitzondering. Uiteraard ontvang je reiskostenvergoeding, bijvoorbeeld in de vorm van kilometervergoeding of een nieuwe leaseauto met tankpas! 

Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

Wij willen talent in hun kracht zetten en ondersteunen onze collega’s optimaal om het beste uit hun zelf te halen.  Jij bent leidend in jouw ontwikkeling en wij faciliteren maximaal. Óf je nu juist nog veel meer ambities hebt óf dat jij al blij wordt van hetgeen jij al doet. Kortom, jij mag rekenen op Reijtenbagh!

Informele prettige werksfeer & werkplek

Een gezonde werkplek vinden wij belangrijk, jouw ergonomisch bureau staat voor je klaar! Natuurlijk kun je rekenen op een goede sfeer waar een prettige werkcultuur heerst. Ons team houdt van hard werken gecombineerd met veel plezier en gezelligheid!

Ontspanning & vakantie

Je krijgt 25 vakantiedagen om te besteden aan vakantie en ontspanning. Natuurlijk doen we met het team ook graag een borrel na werktijd om te ontspannen.

Jouw eigen klantenportefeuille 

Je mag rekenen op een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Je kunt bij ons als Financial Accounting Medewerker een prachtige portefeuille verwachten met de leukste ondernemers om te mogen bedienen. Jij zal tevens als  professional onze ondernemers helpen om de juiste koers te varen waarin wij jou ondersteunen om optimaal te excelleren.

De perfecte balans tussen werk & privé

Als Financial Accounting Medewerker vinden we het belangrijk dat jij de juiste balans hebt binnen jouw functie en genoeg vrije tijd hebben om op te laden. Als belangrijke spil binnen onze organisatie krijg je genoeg ruimte om hier de juiste balans in te vinden. Je mag op ons rekenen dat wij je ondersteunen en stimuleren om de juiste werk-privé balans te behouden.

Improve

 

Ben jij enthousiast en wil je meer weten of direct solliciteren? 

Direct solliciteren kan via de button door jouw CV per e-mail te sturen aan onze collega Suzanne. Suzanne neemt dan binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op.

Wil je graag eerst nog telefonisch meer informatie over ons team en de functie, dan kun je direct bellen of een terugbel verzoek per e-mail achterlaten.

Privégebruik auto en omzetbelasting
Accountant ede

Heb je ook onze andere vacatures gezien?

Zelfstandig relatiebeheerder accountancy

Ede – Accountancy – HBO – deeltijd/voltijd  –  Bekijk

Junior / Medior  Assistent Accountant

Ede – samenstelpraktijk – HBO – deeltijd/voltijd  –  Bekijk

neem vrijblijvend contact op

Adres

Reijtenbagh Administratie & Advies B.V.
Klinkenbergerweg 30-B
6711 MK Ede

Contact

T. +31 (0)85 130 26 00
E. info@reijtenbagh-mkb.nl

Overige gegevens

Kamer van Koophandel nummer: 81016719
BTW-nummer: NL861890723B01

Open chat
Direct contact?
Goedendag,

Ons team staat voor u klaar! Kom snel én eenvoudig in contact met één van onze medewerkers.
Wij helpen u graag.

Team Reijtenbagh