Belastingen

Geen enkele ondernemer wil teveel belasting betalen of verrast worden door naheffingen of boetes. Met de oplossingen van onze adviseurs maak jij optimaal gebruik van de mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving en kun je daadwerkelijk geld besparen. Als ondernemer wil jij gewoonweg helder én deskundig belastingadvies. Zowel over inkomsten-, vennootschaps-, dividend- en omzetbelasting adviseren wij je graag.

 

Inkomstenbelasting/loonbelasting

Winst uit een eenmanszaak, loon als DGA uit jouw besloten vennootschap, een eigen woning kopen of verkopen, ingrijpende life events, de inkomstenbelasting is in elke situatie weer anders. Het is ons doel om jouw persoonlijke fiscale positie te optimaliseren. Daarbij verzorgen wij ook de aangiften inkomstenbelasting en loonbelasting voor je. Onze belastingadviseurs helpen jou het maximale uit uw aangifte te halen!

Vennootschapsbelasting

Of het nu gaat om de innovatiebox, de deelnemingsvrijstelling, het aangaan of verbreken van een fiscale eenheid of het opzetten van bedrijfsstructuren met behulp van fusie- en splitsingsfaciliteiten, wij regelen dit voor je. Hierbij zijn we continu op de hoogte van relevante regelgeving. Daarnaast verzorgen wij de aangiften vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Belastingaangifte doen is voor ons meer dan alleen het sluitstuk van een belastingjaar. Het draait ook om het vinden van kansen. Onze ervaring leert ons namelijk dat zelfs bij het opstellen van aangiftes er nog mooie fiscale voordelen te behalen zijn.

Omzetbelasting

De omzetbelasting kan voor jou als ondernemer veel vragen oproepen. Ons team vertaalt de complexe nationale (en internationale) btw-regelgeving naar jouw persoonlijke situatie. Dat doen we door een beoordeling van de btw-technische aspecten van jouw bedrijf, het eventueel uitvoeren van een btw-scan en indien gewenst het verzorgen van de btw-aangifte.

haal het optimale uit jouw onderneming.

Werkzaamheden belastingaangiften:

  • Het verzorgen van uw aangifte omzetbelasting;
  • Het verzorgen van uw aangifte loonbelasting;
  • Het verzorgen van uw aangifte vennootschapsbelasting;
  • Het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting;
  • Het verzorgen van uw aangifte dividendbelasting.
Open chat
Direct contact?
Goedendag,

Ons team staat voor u klaar! Kom snel én eenvoudig in contact met één van onze medewerkers.
Wij helpen u graag.

Team Reijtenbagh