Wij hebben iets leuks te melden, wij zijn verhuisd!

 

Het avontuur van Reijtenbagh begon klein. Inmiddels zijn wij door de jaren heen flink gegroeid en hebben we steeds meer klanten mogen verwelkomen. Onze kantoorpanden zijn met ons meegegroeid in de jaren, zo zijn wij van de Klinkenbergerweg 95 naar de Schaapsweg 4 naar de Stationsweg 94B verhuist. Met gepaste trots melden we dat wij wéér naar een groter pand zijn verhuisd.

Afgelopen jaar zijn we flink geprofessionaliseerd. Na een periode van veel leuke projecten, mooie klanten en de komst van nieuwe collega’s, waren we toe aan de volgende stap. Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken. We merkten dat er teveel afleiding was door onder andere de kleine ruimtes en akoestiek.

Het klimaat was voor 6 hardwerkende helden ook niet helemaal je-van-het. De klanten worden groter en de projecten uitdagender. Daar hoort ook een goed, efficiënt en professioneel kantoor bij. We hebben onze spullen ingepakt en de plek waar we mooie stappen hebben gemaakt, verlaten (ons oude kantoor in de oude bibliotheek van Ede aan de Stationsweg 94B)

De aanhangwagen werd (meermaals) ingeladen en 900 meter verderop weer uitgeladen. Na 20 keer laden en flink sjouwen met onwijs veel hulp, waren we daar: onze nieuwe thuisbasis, hét nieuwe kantoor voor de komende jaren. Ons nieuwe adres is Klinkenbergerweg 30-B tegenover Restaurant Pomphuis. De cirkel is weer rond, terug naar de Klinkenbergerweg maar in heel ander jasje!

Het pand is recent prachtig gerenoveerd en wij hebben het van een kaal gestript pand mogen omtoveren naar een té gek kantoorpand en van alle gemakken voorzien. We zijn zelfs nog maatschappelijker verantwoord aan het ondernemen door duurzame installaties en in toekomst zullen we kijken naar zonnepanelen.

Met een professionele uitstraling en met meer ruimte voor werkplekken, brainstormsessies, vergaderingen en trainingen, kunnen we nog harder en geconcentreerder werken aan resultaat voor onze klanten.

Terwijl we al heerlijk aan het werk zijn vanuit het nieuwe kantoor, zetten wij binnenkort de allerlaatste puntjes op de i. Een fris, inspirerende en ruimtelijk kantoor waar we de komende periode lekker aan de slag kunnen.

Benieuwd naar ons nieuw kantoor? Of wil je sparren / bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen binnen de financiële branche? Denk bijvoorbeeld aan het doorvoeren vergaande digitalisering van administraties, steunpakketten omtrent de NOW, belastingaangiften, de groei en efficiency stimuleren van jouw onderneming, fiscale adviezen of juist gericht op HRM gerelateerde zaken. Kom langs! Een bak cappuccino of koffie staat klaar voor je, ook als je gewoon even nieuwsgierig bent naar onze nieuwe locatie. Met gepaste trots laten wij onze nieuwe werkplek zien!

We hebben alvast een parkeerplek voor je gereserveerd, tot snel!

Reken op de adviseurs van Reijtenbagh uit Ede. Jouw belastingaangiften, boekhouding, jaarrekeningen kun je zorgeloos aan ons overlaten. Focus op jouw onderneming en de juiste koers voor de toekomst. Dat is onze missie samen met jou!


 

Open chat
Direct contact?
Goedendag,

Ons team staat voor u klaar! Kom snel én eenvoudig in contact met één van onze medewerkers.
Wij helpen u graag.

Team Reijtenbagh